700 gr. lammeculotte
4 stænger hel kanel
12 stk. tørret abrikoser
4 stk. bagekartofler
2 stk. løg
4 fed hvidløg
20 stk. grønne asparges
4 dl. piskefløde
1 dl. øl
Lidt frisk ingefær
Lidt smør
Salt og peber
Lammeculotterne ridses i tern på fedtsiden, krydres med salt og peber og brunes. Løg og hvidløgsfedene pilles, ingefær og kartofler skrælles. Kartofler og løg skæres i 5 mm. tykke skiver. Placer skiftevis kartoffel og løg i fire små portionsskåle eller i ét stort ildfast fad. Piskefløde og øl hældes over, kanel, abrikos, hvidløg og en tynd skive ingefær ligges på kartofler og løg, hvorefter lammeculotten placeres øverst.
Tænd ovnen på 180° C, når ovnen er varm stilles retten ind i 10 min. Derefter tages retten ud, lad den hvile i 20 min. Dette gentages tre gange - den sidste gang kødet trækker kan kartoflerne bage lidt videre, hvis de ikke er helt møre.
Asparges klargøres og lægges på en let varm pande med lidt smør og salt, og smørsteges til de er møre.
Vend lammet med fedtsiden nedad, så er det nemmere at komme til at skære på tværs af kødtrådene. Anret de tynde skiver lam på kartoflerne og herefter de grønne asparges.